Recital cameral la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“ din Constanța

Recital cameral la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“ din Constanța

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“ din Constanța va găzdui marți, 7 septembrie, între orele 18.00 și 20.00, un Recital Cameral oferit de muzicienii Ghiorghiță Tănase, prim instrumentist al TNOB „Oleg Danovski“ și Andreea Bratu, pianistă-concertistă.

Programul seratei muzicale, compus pe tematica ediției aniversare, a 25-a a Festivalului Internațional George Enescu „O istorie din Iubire“, conține două lucrări de referință din repertoriul cameral instrumental, două mari sonate din creația compozitorilor Johannes Brahms (unul dintre idolii de tinerețe a compozitorului G. Enescu) și din creația compozitorului omagiat.

În pauza dintre cele două mari sonate, publicul va putea viziona un medalion aniversar – 140 de ani de la nașterea muzicianului George Enescu – constând într-o proiecție de imagini, dublată de un document istoric audio din fonoteca internațională, cu marele violonist G. Enescu interpretând o piesă de J.S. Bach, înregistrată în 1949 cu ocazia unui concert live.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, cu respectarea purtării măștii de protecție pentru spații închise și distanțarea fizică impusă pentru spațiile închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*