Razie în Portul Constanța     

Razie în Portul Constanța. FOTO Poliția Română

La data de 26 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Siguranță Transporturi, Serviciului de Siguranță Rutieră și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale,  au desfășurat o razie în Portul Constanța.

Razia a avut scopul de a menține ordinea și liniștea publică,  de a preveni  săvârșirea de fapte ilegale și producerea de accidente rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 370 de persoane și au fost verificate 359 de vehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 16.000 de lei.

Astfel, în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au idrntificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus o autoutilitară ce transporta 3,5 metri cubi de cherestea fără a deține documente de proveniență și transport.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu suma de 5.000 de lei, în baza Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

De asemenea, au fost oprite din a circula  patru vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

La razie au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*