Razie a polițiștilor în stațiunea Mamaia. Vizați sunt șoferii beți sau drogați

Mașina șoferului suspect a fost percheziționată. FOTO Captură video

Șoferii de pe litoral consuma alcool și droguri chiar și în miezul zilei. Polițiștii constănțeni au demarat o acțiune în stațiunea Mamaia, iar primii doi șoferi opriți au și fost „câștigători”.

Un șofer sub influența alcoolului și unul sub influența canabisului au fost depistați în trafic, în stațiunea Mamaia, în cursul zilei de sâmbătă.

Cei doi au fost printre primii opriți de către lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța, în cadrul acțiunii demarate pe raza stațiunii Mamaia, cu nou primitele aparate DrugTest.

Șoferul ieșit pozitiv este un medic dentist, în vârstă de 33 de ani, care locuiește în București. Acesta este originar din Beirut, dar locuiește în România din anul 2003.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*