Razie a polițiștilor în municipiul Constanța

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. FOTO: IPJ Constanța

Polițiști constănțeni din cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră au desfășurat, în dimineața zilei de joi, 2 martie, o acțiune cu efective mărite, pentru creșterea gradului de siguranță, pe raza municipiului Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în intervalul orar 06.00 – 10.00, polițiști din cadrul structurilor Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost legitimate aproximativ 70 de persoane și au fost oprite, pentru control, 12 autovehicule, totodată fiind verificate și 18 locații publice, iar în urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, și au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Astfel, în jurul orei 09.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.  În cauză a fost constituit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*