Razie a polițiștilor în municipiul Constanța: au fost aplicate amenzi de peste 75.000 de lei

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. FOTO IPJ Constanța

Polițiști ai municipiului Constanța au desfășurat în cursul nopții trecute acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea practicării prostituției, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța, în zonele de competență ale Secțiilor 2 și 3, au participat polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și jandarmi constănțeni.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, au fost legitimate aproximativ 180 de persoane și au fost controlate 19 societăți comerciale. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, trei permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare, precum și un set cu numărul de înmatriculare.

În urma activităților, au fost aplicate 142 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 76.000 de lei, dintre care 50 pentru nerespectarea Legii 55/2020, în valoare totală de peste 21.000 de lei.

Exemple:

Polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, într-un local de pe bulevardul Tomis (sală de jocuri), s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Acestea au fost identificate și sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei. Totodată, administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, referitoare la desfășurarea activității de către operatorii economici.

Polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, într-un restaurant de pe strada Sarmisegetuza, s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, referitoare la desfășurarea activității de către operatorii economici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*