Razie a poliției în localitățile din zona Secției Rurale nr. 9 Topraisar

Polițiștii au verificat mai multe mașini din trafic. FOTO IPJ Constanța

În noaptea de 15 spre 16 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică al IPJ Constanța și lucrători ai Secției 9 Rurală Topraisar au executat o acțiune pe linia pazei bunurilor și a valorilor.

Polițiștii au acționat pe raza localităților Topraisar, Chirnogeni, Amzacea, Plopeni și General Scărișoreanu. Astfel, au fost legitimate 53 de persoane și verificate în trafic 34 de autovehicule, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale (4 la OUG 195/2002 și două la Legea 61/1991 R), în cuantum de 3.860 de lei.

De asemenea, a fost constatată o infrațiune pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, conducătorului auto fiindu-i reținut permisul de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*