RATC-ul inițiază un program pilot

Autobuze RATC Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Autobuze RATC Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că, zilnic, în perioada 28 iulie – 3 septembrie va implementa un program pilot privitor la accesul în autobuze.

Astfel, pe linia 42, în intervalul orar 08:00 – 16:00, călătorii vor întâlni reprezentanți ai regiei, care le vor solicita să urce în autobuze folosind ușile din spate și să coboare pe ușile din față, respectiv mijloc.

Opțiunea accesului exclusiv pe prima ușă nu este fezabilă tehnic, pentru că autobuzele MAZ sunt prevăzute cu o cabină extinsă pentru conducătorul auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*