RATC Constanța va primi primele autobuze ISUZU la sfârșitul anului 2018

S-a semnat contractul pentru autobuzele ISUZU. FOTO Primăria Constanța

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța își va mări parcul auto cu peste 100 de autobuze Isuzu Cityport noi.

Licitația internațională a fost organizată de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare în cadrul proiectului Smart Transport Public Constanța.

„Salutăm semnarea de către primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a contractului de furnizare pentru 104 autobuze urbane produse de Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.“ au transmis reprezentanții RATC Constanța

Începând din ultimul trimestru al acestui an, vom beneficia de noile autobuze cu tehnologie japoneză, cel mai important pas pentru consolidarea operatorului public de transport în comun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*