RATC Constanța va primi primele autobuze ISUZU la sfârșitul anului 2018

S-a semnat contractul pentru autobuzele ISUZU. FOTO Primăria Constanța

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța își va mări parcul auto cu peste 100 de autobuze Isuzu Cityport noi.

Licitația internațională a fost organizată de Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare în cadrul proiectului Smart Transport Public Constanța.

„Salutăm semnarea de către primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a contractului de furnizare pentru 104 autobuze urbane produse de Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.“ au transmis reprezentanții RATC Constanța

Începând din ultimul trimestru al acestui an, vom beneficia de noile autobuze cu tehnologie japoneză, cel mai important pas pentru consolidarea operatorului public de transport în comun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*