RATC anunță că a crescut plafonul de la care se acordă abonamente gratuite

Oameni în stația de autobuz RATC. FOTO Cătălin Schipor

Pensionarii cu pensii de până la 1.600 lei beneficiază de transport gratuit pe mijloacele de transport în comun ale RATC.

Odată cu creșterea valorii punctului de pensie cu 10%, Consiliul Local al Municipiului Constanța a majorat la 1600 lei plafonul de acordare de facilități la transportul public de călători, pentru categoriile de persoane beneficiare.
Permisul de călătorie gratuit pentru anul 2018, poate fi obținut de la sediul S.P.A.S. Constanța din str. Unirii nr. 103.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*