RAJA pompează apa cu presiune scăzută în Cernavodă

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la una din conductele principale de alimentare cu apa, ce pleacă de la stația de tratare și pompare Cernavodă, în zona de intrare pe Autostrada Soarelui, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe acest tronson sâmbătă în intervalul 12,30 – 18,00. În aceasta situație, abonații din orașul Cernavodă vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul menționat.
Reprezentanții RAJA își cer scuze tuturor consumatorilor afectați de această lucrare și le dau asigurări că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea situației și reluarea furnizării de apă la parametrii optimi în cel mai scurt timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*