Adolescent de 15 ani, găsit spânzurat sub un pod din Năvodari

Mașină de poliție.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un adolescent în vârstă de 15 ani a fost găsit spânzurat sub un pod din orașul Năvodari.

Potrivit Poliției Județene Constanța, polițiști din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au fost sesizați în cursul zilei de marți, 11 ianuarie, cu privire la faptul că sub podul feroviar din orașul Năvodari se află o persoană decedată prin spânzurare.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de 15 ani, din orașul Năvodari”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*