RAJA oprește săptămâna viitoare furnizarea de apă în mai multe zone din municipiul Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Rețeaua de distribuție a apei potabile din zona centrală a municipiului Constanța se află în plin proces de modernizare și sectorizare.

Pentru executarea acestor lucrări RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile, de miercuri, 02 august, ora 23.00, până joi, 03 august, ora 13.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din partea centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.G. Duca – Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bulevardul Tomis – Călărași, și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

  • Peninsulă – Piața Ovidiu;
  • Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de str. Decebal și Piața Ovidiu);
  • perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea.

Investiția face parte din Contractele de lucrări CL1, CL2 și CL3: „Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța”, în valoare totală de aproximativ 85 de milioane de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*