RAJA oprește pentru o noapte furnizarea de apă potabilă în orașul Ovidiu

Atenție, se oprește apa!

În vederea executării lucrărilor de conectare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă din orașul Ovidiu, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de luni, 03 iulie, ora 22.00 până marți, 04 iulie, ora 10.00.

În acest interval vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din orașul Ovidiu, Hotel Herberth’s, Distrigaz Sud Rețele și Brick Ovidiu.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apa.

Investiția face parte din cadrul contractului de investiții cu finanțare europeană derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL22 „Obiectiv Reabilitare conducte de aducțiune- supratraversare pod Canal Dunăre Marea Neagră”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*