RAJA oprește, la noapte, furnizarea de apă în mai multe zone din Constanța

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

În vederea executării lucrărilor de sectorizare la nivelul rețelei de distribuție precum și remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Jupiter din municipiul Constanța, RAJA va sista furnizarea apei potabile de miercuri, 17 august, ora 22.00, până joi, 18 august, ora 07.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – bulevardul Tomis – Călărași, precum și cei din zona Piața Ovidiu și aleea Lupeni.

Tot în același interval orar se va înregistra apă cu presiune scăzută sau lipsa totală a acesteia la etajele superioare, în următoarele zone:

  • Peninsulară;
  • perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Poporului – Mihai Viteazu – Nicolae Iorga – Ștefan Mihăileanu – Gh. Murea – I. Gh. Duca – Călărași – Ion Lahovari;
  • aleea Garofiței, tronsonul delimitat de străzile I.L. Caragiale (Balada) și București;

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ”, au transmis reprezentanții RAJA.

Totodată, utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*