RAJA oprește joi, 26 august, furnizarea apei pe mai multe străzi din municipiul Constanța. UPDATE Măsura a fost anulată

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

UPDATE

Pentru a se evita disconfortul cauzat de oprirea apei pe parcursul a mai multor ore, echipele de intervenție RAJA SA au identificat o soluție tehnică pentru a executa de miercuri, 25 august, lucrările de înlocuire a tronsonului afectat pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Ciprian Porumbescu, fără a fi necesară sistarea furnizării apei potabile către consumatori. Prin urmare, lucrarea programată pentru joi, 26 august, care afecta de lipsa apei zonele Tomis II – Piața Chiliei din Constanța, se anulează.

Stirea inițială:

RAJA SA Constanța va sista furnizarea apei potabile joi, 26 august, în intervalul orar 09.00 – 16.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui segment din conducta de alimentare cu apă de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Constanța, tronsonul cuprins de strada Chiliei și bulevardul Mamaia.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Pictor Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bulevardul Mamaia – Ion Rațiu – Maramureș – Petru Vulcan, precum și cei arondați punctului termic 24.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*