RAJA oprește joi, 18 mai, furnizarea de apă potabilă în zona centrală a municipiului Constanța

Atenție, se oprește apa!

RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, în zona centrală a municipiului Constanța, pentru executarea unor lucrări de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă.

Din acest motiv, în intervalul orar 08.00 – 18.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, perimetrul delimitat de străzile Călărași – I.G. Duca – Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bulevardul Tomis – Călărași, cu punctele termice aferente.

În același interval orar, se va furniza apă cu presiune redusă în zona Peninsulară – Piața Ovidiu, pe strada Mircea cel Bătrân (între strada Decebal și Piața Ovidiu), precum și în perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*