RAJA oprește furnizarea de apă, joi, 09 martie, în mai multe zone din municipiul Constanța

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

În vederea executării lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei distribuție apă potabilă din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 09 martie, în intervalul orar 08.00 – 19.00.

Potrivit RAJA, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Perimetrul delimitat de străzile București – bulevardul 1 Decembrie 1918 – Ștefan cel Mare – Avram Iancu – București, punctul termic 72 și Școala Gimnazială Ion Jalea;
  • Strada Prelungirea Ion Rațiu – tronsonul delimitat de Prelungirea Timișanei și Prelungirea Unirii (blocurile PA1, PA2, PA3, PA4, PA5, PA6, PA6A, PA6B);
  • Strada Lt. Gheorghe Economu – artera cuprinsă de străzile Unirii și Pescarilor, inclusiv străzile adiacente;
  • Strada Pescarilor – între Prelungirea Ion Rațiu și Ciprian Porumbescu, cu punctul termic 31;
  • Perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei – Caraiman – bulevardul 1 Mai – Școlii – Șoseaua Mangaliei, Cartierele Abator și Far și punctele termice 153, 154 și 182;
  • Zona delimitată de străzile: bulevardul 1 Decembrie 1918 – bulevardul I.C. Brătianu – Oborului – I.L. Caragiale – bulevardul 1 Decembrie 1918, punctele termice 74 și 75, precum și strada Agricultori.

Având în vedere că aceste operațiuni se desfășoară la nivelul mai multor puncte de lucru, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod gradual, în fiecare sector afectat.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, consumatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*