RAJA oprește apa pe mai multe străzi din Techirghiol și Eforie Nord

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 30 iunie, în intervalul orar 09.00 – 19.00, pentru devierea unei conducte de distribuție apă potabilă de pe strada Eforiei din orașul Techirghiol.

Potrivit RAJA, vor fi afectate de lipsa apei următoarele zone:

  • Techirghiol – străzile: Mărăști, Banatului, Munteniei, Moldovei, Transilvaniei, Oituz, Minerva, Eforiei și Eroilor;
  • Eforie Nord – străzile: Neptun, Saturn, Uranus și 23 August.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*