RAJA oprește apa pe mai multe străzi din Mihail Kogălniceanu pentru realizarea unor lucrări

Echipele RAJA S.A. vor sista furnizarea apei potabile miercuri – 23 februarie 2022, în vederea executării lucrărilor de deviere a conductei de alimentare cu apă existente, de pe strada Unirii din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Astfel, în intervalul orar 07.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Dorobanți, Daciei, Transilvaniei, Victoriei, Griviței, Tudor Vladimirescu, Libertății, Primăverii, Speranței, Viitorului, Ogorului, Mircea cel Bătrân, precum și cei de pe străzile adiacente, din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL7 – Rețele de apă și canalizare Lumina, Corbu și Mihail Kogălniceanu, în valoare totală de aproximativ 24 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*