RAJA oprește apa în nordul Constanței pentru lucrări de întreținere

Apa e oprită
Probleme cu furnizarea apei. FOTO Arhivă

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apa, cu diametrul de 250 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, pe porțiunea dintre restaurantul Portofino și PECO OMV, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea de apa în seară de joi, 29 iunie, oră 23,00, până vineri, 30 iunie, oră 10,00.

Vor fi afectați de lipsă apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lăpușneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic  142, precum și Satul de Vacanță-Complex Dobrogea, Peco OMV și Bază Sportivă a Universității Ovidius. De asemenea, vor avea apa cu presiuni reduse consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Dispensarului, A. Lăpușneanu, Suceava, aleea Lotus, Cișmelei, Dispensarului, precum și cei alimentați din Punctul Termic 140.
Toți consumatorii afectați de această oprire sunt rugați să își asigure rezervă minima de apa pentru consum și uz casnic pe perioadă întreruperii furnizării apei.

RADET Constanța atenționează că la punctul termic nr. 142, în lipsă apei reci, se opresc instalațiile care asigură distribuția energiei termice în perimetrul: b-dul. Aurel Vlaicu, b-dul. Alexandru Lăpușneanu, str. Dispensarului, zonă Complex Cireșica.
Până la remedierea avariei de către S.C. RAJA S.A., nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*