RAJA oprește apa în nordul Constanței pentru lucrări de întreținere

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apa, cu diametrul de 250 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, pe porțiunea dintre restaurantul Portofino și PECO OMV, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea de apa în seară de joi, 29 iunie, oră 23,00, până vineri, 30 iunie, oră 10,00.

Vor fi afectați de lipsă apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lăpușneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic  142, precum și Satul de Vacanță-Complex Dobrogea, Peco OMV și Bază Sportivă a Universității Ovidius. De asemenea, vor avea apa cu presiuni reduse consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Dispensarului, A. Lăpușneanu, Suceava, aleea Lotus, Cișmelei, Dispensarului, precum și cei alimentați din Punctul Termic 140.
Toți consumatorii afectați de această oprire sunt rugați să își asigure rezervă minima de apa pentru consum și uz casnic pe perioadă întreruperii furnizării apei.

RADET Constanța atenționează că la punctul termic nr. 142, în lipsă apei reci, se opresc instalațiile care asigură distribuția energiei termice în perimetrul: b-dul. Aurel Vlaicu, b-dul. Alexandru Lăpușneanu, str. Dispensarului, zonă Complex Cireșica.
Până la remedierea avariei de către S.C. RAJA S.A., nu se pot asigură consumatorilor serviciile de termoficare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*