RAJA oprește apa din Tomis Nord până în Năvodari pentru lucrări la țeava magistrală

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei magistrale de distribuție apa, cu diametrul de 800 mm de pe bd. Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, pe porțiunea dintre restaurantul Portofino și PECO OMV, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea de apa în seară de marți, 20 iunie, oră 23,00, până miercuri, 21 iunie, oră 14,00.

Vor fi afectați de lipsă apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu, Suceava, Alexandru Lăpușneanu, Cișmelei, Dispensarului, Aurel Vlaicu și Punctele Termice 140 și 142. De asemenea, vor fi lipsiți de apa consumatorii de pe bd. Aurel Vlaicu, porțiunea cuprinsă între bd. A. Lăpușneanu și Tomis, inclusiv străzile adiacente-Diamantului, Smaraldului, Opalului, Perlei, cei de pe Aleea Hortensiei și PT 45, de pe Aleea Universității și străzile adiacente-Jadului, Granatului, Aviator Serbanescu, Satul de Vacanță, complexul Dobrogea, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zonă Tabără de Copii Năvodari, Unitatea Militară-Bateria de Coastă, ecluza Năvodari și Stația de Pompare Năvodari. Vor avea apa cu presiuni reduse consumatorii din stațiunea Mamaia, cartierul Faleză Nord și cartierul Tomis III.

„Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezervă minima de apa pentru consum și uz casnic pe perioadă întreruperii furnizării apei“, au precizat reprezentanții RAJA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*