Incendiu la un apartament de pe Aleea Violetelor din Constanța. Focul a fost stins de proprietari. A ars un reșou electric

Un incendiu s-a produs astăzi la un apartament de pe Aleea Violetelor din Constanța, iar focul a fost stins de proprietari. În urma incendiului a ars un reșou electric.

Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje la incendiul produs pe Aleea Violetelor, la numărul 11.

„Incendiul a fost lichidat de proprietari până la ajungerea echipajelor. O persoana, sex feminin, 86 ani, cu atac de panică, primește îngrijiri medicale de la echipajul SAJ. Se evacuează fumul din locuința. O a doua persoană, sex masculin, 47 ani, cu atac de panică, a fost asistată medical de echipajul SMURD B2” – ISU Constanța.

Ambele persoane au refuzat transportul la spital.

În urma incendiului a ars un reșou electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*