RAJA intervine la o avarie ce a lăsat fără apă zona centrală a orașului Cernavodă

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de distribuție a orașului Cernavodă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Nicolae Titulescu, SC RAJA SA a fost nevoita sa întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zlâilei de 9 ianuarie, în intervalul orar 13,00 – 18,00. Sunt afectați utilizatorii din cartierul Trust și cei din zona centrală.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*