Copiii de la grădinițele din Ovidiu au locuri de joacă noi și mai sigure

Copii se pot juca în siguranță. FOTO Primăria Ovidiu

Copiii de la grădinițele din orașul Ovidiu se pot juca în siguranță afară, în curte, atunci când vremea le va permite. Locurile de joacă au de acum un strat anti shock pentru a-i feri -pe cei mici de căzături dureroase, iar când se va încălzi afară, vor fi dotate și cu jocuri potrivite vârstei lor.

Primăria Ovidiu a finalizat lucrările de amenajare a locurilor de joaca de la cele două grădinițe din oraș – „Licurici” cu o suprafață de 160 mp și „Zig-Zag”, cu o suprafață de 300 mp.

Pentru o bună desfășurare a activităților a fost folosit un material anti-shock și antiderapant, urmând ca în  primăvara să fie completate cu jocuri atractive pentru cei mici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*