RAJA înregistrează o avarie pe strada B.P. Hașdeu

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi, 13 octombrie 2017, la conductă de alimentare cu apa cu diametrul de 300 mm de pe strada B.P. Hașdeu, din municipiul Constanța, SC RAJA SĂ Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apa potabilă, în intervalul orar 12,00-15,00. Sunt afectați consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: bd. Soveja – B.P. Hașdeu – bd. Al. Lăpușneanu – Ion Andreescu – bd. Soveja.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*