RAJA înregistrează o avarie pe str. Ciprian Porumbescu din Constanța!

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Ciprian Porumbescu, din municipiul Constanța, RAJA S.A a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în cursul zilei de  21 iulie, în intervalul orar 12,00 – 17,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Bd. Mamaia – Soveja – Chiliei – Panait Cerna – Ion Andreescu – Petru Vulcan și cei arondați punctului termic 24 din Constanța.

UPDATE:

În jurul orei 15,00, echipele de intervenție au reușit remedierea avariei și s-a reluat alimentarea cu apa a abonaților afectați. La oră 16,00, la o distanță de aproximativ 6 metri față de prima lucrare, conductă cu diametrul de 100 mm a suferit o nouă avarie.

Inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea situației cu conductă sub presiune, dar din cauza presiunii mari, este necesară întreruperea furnizării de apa pe tronsonul afectat. În această situație, abonații din perimetrul delimitat de străzile Bd. Mamaia-Soveja-Chiliei-Panait Cerna-Ion Andreescu-Petru Vulcan și cei arondați punctului termic 24 din Constanța nu vor avea apa la robinete astăzi, 21 iulie, în intervalul 17,00-20,00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*