RAJA înregistrează o avarie în zona Piața Chiliei din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul zilei de 27 octombrie, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Mărășești din municipiul Constanta, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09,00 – 13,00.

În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii din zona delimitată de străzile: Bd. Mamaia – Petru Vulcan – Chiliei – Soveja – Bd. Mamaia.

Totodată, pentru efectuarea lucrărilor, s-a impus restricționarea traficului auto pe strada Mărășești, pe tronsonul cuprins de străzile Ion Andreescu și Maramureș.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*