RAJA înregistrează o avarie în cartierul Compozitorilor din Constanța, dar și în Agigea

Apa e oprită
Probleme cu furnizarea apei. FOTO Arhivă

Un cartier întreg din Constanța a rămas fără apă potabilă la robinete în urma unei avarii la conducta principală de alimentare a RAJA.

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Sergiu Celibidache din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoiă să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 16 iulie, în intervalul orar 13,00 – 16,00. Sunt afectați consumatorii din cartierul Compozitorilor.

O altă avarie a fost înregistrată în localitatea Agigea, la intersecția străzilor T. Brediceanu cu Berze. RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 16 iulie, în intervalul orar 13,00 – 17,00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada T. Brediceanu și din cartierul Morii.

Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

„Ne cerem scuze față de toți utilizatorii afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*