RAJA efectuează lucrări pe străzile Ion Rațiu și Hașdeu, pe 29 noiembrie

Sediul RAJA
Sediul RAJA

RAJA efectuează lucrări pe data de 29 de noiembrie, pe străzile Ion Rațiu și B.P.Hașdeu , iar din acest motiv locatarii din mai multe blocuri nu vor avea apă.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă potabilă din subsolul blocului PA6A, de pe strada Ion Rațiu, nr. 1C, din municipiul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei reci joi, 29 noiembrie 2018, din Punctul Termic 30, în intervalul orar 08:00 – 14:00. În acest timp nu vor avea apă potabilă la robinete consumatorii blocurilor PA2, PA3, PA4, PA5, PA6A și PA6B.

Tot joi, 29 noiembrie 2018, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei reci din Punctul Termic 55, în intervalul orar 11:00 – 16:00, pentru lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă, din subsolul blocului L2B, de pe str. B.P. Hașdeu, nr. 108A, din municipiul Constanța. Vor fi afectați de lipsa apei reci consumatorii blocurilor L1A, L1B, L2A, L2B și L2 C.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, au precizat reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*