RAJA Constanța anunță că se oprește apa în localitățile Mihail Kogălniceanu și Oituz!

RAJA va sista furnizarea apei potabile pentru efectuarea unor lucrări

Pentru executarea lucrărilor de revizie generală la pompele din cadrul Stației de pompare și tratare Cota 20 Ovidiu, precum și pentru montarea unei noi vane în instalația de furnizare a apei, SC RAJA SĂ este nevoită să întrerupă distribuția apei potabile în noaptea de miercuri spre joi, 22 spre 23 noiembrie, în intervalul orar 23.00 – 05.00.

Vor fi afectați de lipsă apei potabile toți consumatorii din localitățile Mihail Kogălniceanu și Oituz.

„Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii din Mihail Kogălniceanu și Oituz să-și asigure rezervă minima de apa pentru consum și uz casnic pe perioadă întreruperii furnizării apei,“ au transmis reprezentanții RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*