SPIT Constanța anunță o nouă metodă de plată a taxelor

Sediul SPIT Constanța, Agenția 6
Sediul SPIT Constanța, Agenția 6

Persoanele fizice și persoanele fizice autorizate au de acum posibilitatea achitării impozitelor și taxelor locale și pe platforma națională www.ghiseul.ro, anunță SPIT Constanța.

Înregistrarea se poate realiza online, accesând secțiunea “Solicitare date de acces” de pe prima pagină ghiseul.ro, parcurgând etapele: “Verificare CNP” – “Validare card” – “Trimitere e-mail cu datele de logare”.

 Platforma www.ghiseul.ro nu permite vizualizarea patrimoniului. Toate celelalte operațiuni specifice impozitelor și taxelor locale se pot efectua doar prin autentificarea pe  site-ul www.spit-ct.rosecţiunea „Servicii online/Plata impozite“ sau accesând link-ul https://etax.spit-ct.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*