RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Angajații RAJA au desfundat și eliberat gurile de canal astupate cu resturi vegetale. FOTO SC RAJA SA

În urma atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin averse, ce vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă putând depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…50 l/mp, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă, începând din data de 3 iunie  ora 11.00, până pe 4 iunie, ora 18,00.

În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate.

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924“, au transmis reprezentanții RAJA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*