RAJA anunță o avarie pe strada Lahovari din municipiul Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 8 iunie 2017, pe stradă Ion Lahovari, din municipiul Constanța, RAJA Constanța va sista furnizarea de apa potabilă în intervalul orar 12,00-16,00.
Sunt afectați consumatorii de pe străzile Ion Lahovari, Poporului, Mihai Viteazu, Petru Vulcan, Talazului, Salcâmilor și Flămândă.

„Ne cerem scuze tuturor consumatorilor afectați, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt cu putință“, au declarat reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*