RAJA anunță că mai multe localități din județ nu au apă din cauza unor căderi de tensiune la surse și stații de pompare

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA anunță că mai multe localități din județ nu au apă din cauza unor căderi de tensiuni la surse și stații de pompare.

La această oră, județul Constanța încă se află sub avertizare de cod de vreme severă, cu rafale de vânt care au atins pragul critic de 100 km/h. Având în vedere acest aspect, la nivelul mai multor surse și stații tratare/pompare s-au înregistrat fluctuații și căderi de tensiune ce au afectat alimentarea cu apă în mai multe localități din județul Constanța. În cursul nopții trecute s-au înregistrat alte căderi totale de tensiune la nivelul unor surse și stații de pompare. Astăzi. 19 Noiembrie 2023, ora 08.00 dimineața, sunt afectate de lipsa apei următoarele localități Mihail Kogălniceanu, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Eforie Sud, Tuzla, Topraisar, Biruința, Pecineaga, Moșneni, Cotu Văii, Tuzla, Eforie Sud, Negru Vodă, Faclia, Saligny, Poarta Albă, Murfatlar, Nazarcea, Dulcești și Albești.

Noaptea trecută, și la nivelul municipiului Constanța s-au înregistrat multiple variații și căderi de tensiune la Stația de Pompare si Tratare Palas, Complex Constanța Nord, sursele Cișmele și stația Călărași, dar ora actuală se furnizează apă la presiuni normale.

La ora 05.10 s-a reluat alimentarea cu energie a sursei Băneasa și imediat s-a pornit pomparea apei potabile către abonații din localitate. Căderi de tensiune, dar de scurtă durată, care nu au afectat distribuția apei s-au înregistrat și la sursa Valu lui Traian.

“În continuare, se asigură permanența la nivelul municipiului Constanța cu 12 echipe de intervenție, iar în restul județului cu alte 9, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății.

Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924 tasta 3” – RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*