RAJA a reprogramat spectacolul fanfarei “Muzica Apelor”

Fanfara Muzica Apelor a SC RAJA SA
Fanfara Muzica Apelor a SC RAJA SA

 

Având în vedere desfășurarea festivalului “Art District” în zonă veche a orașului Constanța, fanfară “Muzică Apelor” va concerta pe 3 septembrie, începând cu ora16,00 în Parcul Gării, în zonă fântânii arteziene.
Săptămâna viitoare, sâmbătă – 9 septembrie, cei 28 de instrumentiști vor cântă începând cu oră 17,00 în parcul Tomis II, în zonă fântânii arteziene

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*