RAJA a oprit apa în Mihail Kogălniceanu din cauza unei avarii

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție apă potabila de pe strada Mircea cel Bătrân din localitatea Mihail Kogălniceanu, SC RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei în seara de 17 ianuarie, în intervalul orar 16,45 – 22,00. Sunt afectați toți consumatorii din localitate.

„Ne cerem scuze abonaților pentru neplăcerile create și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp,“ au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*