RADET renunță, în cele din urmă, la a mai furniza căldură constănțenilor

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
RADET Constanța începe încărcarea instalațiilor.

RADET Constanța a decis în urma creșterii temperaturilor exterioare pe timpul nopții cât și în zilele următoare se întrunesc condițiile prevăzute în Contractul de Furnizare a Energiei Termice de încetare a furnizării căldurii. Acest lucru nu se va întâmpla însă imediat.

Încetarea furnizării căldurii în municipiul Constanța se va face luni, 23 aprilie 2018, iar până la acea dată RADET Constanța va opri furnizarea căldurii pe timpul zilei și va asigura necesarul de căldură pentru confortul termic in locuințe pe timpul nopții.

Menționăm că toți consumatorii au montate contoare de energie termică la branșament, iar acest lucru le permite sa închidă căldura în imobile atunci când aceștia doresc, iar facturarea se face corespunzător consumului de energie termică măsurat de gigacalorimetru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*