RADET Constanța se pregătește să încarce instalațiile de încălzire. Încă nu s-a stabilit o dată exactă

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

În viitorul apropiat, RADET va începe probele la rece ale instalațiilor de încălzire. În acest sens, lucrările de pe scările blocurilor și din apartamentele la RADET trebuiesc finalizate.

Având în vedere prognozarea scăderii temperaturilor exterioare în următoarea perioadă, RADET Constanța informează consumatorii racordați la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică că începe umplerea instalațiilor proprii acolo unde au fost golite pe timpul verii și va efectua probele la rece, pregătind instalațiile pentru începerea furnizării căldurii atunci când se vor îndeplini condițiile stabilite în Hotărârea de Guvern 337 din 2018.

„Rugăm reprezentanții asociațiilor de proprietari să anunțe la Dispeceratul RADET (telefon 0341.461000 sau 0241.616792 ) sau pe adresa de email office@radet-constanta.ro, dacă au lucrări nefinalizate pe instalațiile interioare pentru a se preveni eventualele inundații în locuințe“, au transmis reprezentanții RADET.

Aceștia au precizat că data începerii furnizării încălzirii va fi comunicată ulterior. De asemenea, se va proceda la limitarea furnizării energiei termice către consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*