RADET Constanța se plânge că Asociațiile nu-și achită facturile

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

RADET Constanţa a ajuns să se roage de Asociațiile de proprietari să-și plătească facturile la timp.

 

Conducerile asociațiilor pot să depună încasările la casieriile RADET situate in: Str. Badea Cârțan nr.14A; Str. Nicolae Balcescu nr. 14, Str. Cutezători nr. 13 (cartier Inel II), la Punctul Termic 130.

Programul de funcționare la casierii: luni-vineri: 8:00 – 12:00;  12:30 -16:30

În data de 02 decembrie 2016 Casieriile RADET Constanța functionează după program normal.

In zilele de sarbatori legale cât și în zilele de sambată si duminica, casieriile sunt închise. Pentru valori mai mari de 5000 lei ale unei facturi, sunteți invitati să o achitați  prin intermediul unității bancare indicată in factura dvs.

“Facem precizarea ca Primăria depune eforturi și achită în avans subvenția la caldură acordată locuitorilor municipiului Constanța. Este necesar ca și Dvs. să vă achitați în termen obligaţiile de plată catre noi pentru asigurarea fondurilor necesare achitării utilitaților CET Palas spre a produce energia termica în regim continuu. RADET Constanţa vă multumeste pentru buna colaborare și vă garanteaza că  permanent ia masurile necesare pentru a vă asigura confortul termic în locuințe, cât și pentru a vă crește gradul de satisfactie asupra serviciului public prestat”, transmit reprezentanții RADET.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*