RADET Constanța anunță că a expirat perioada de debranșare din acest sezon

Caloriferele rămân reci. FOTO Adrian Boioglu
Constănțeni fără apă caldă și căldură

RADET Constanța anunță că vineri, 11 septembrie, a expirat perioada de debranșare, iar în următoarele 30 de zile se mai primesc numai completări pentru dosarele solicitanților.

Potrivit RADET Constanța, în condițiile Legii 325/2006 și a Ord. 91/2007, perioada de deconectare și debranșare este prevăzută în afara sezonului de încălzire, iar anul acesta perioada a fost cuprinsă între 11 mai și 11 septembrie.

„Cererile în acest scop nu se mai primesc după data de 11 septembrie, ora 16.00. În următoarele 30 de zile, solicitanții cărora li s-au cerut completări, le vor transmite pe adresa de e-mail: office@radet-constanta.ro. Precizăm că după această dată nu se mai primesc solicitări de reanalizare dosar sau pentru sigilare robinete calorifere”, au precizat reprezentanții RADET.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*