RADET Constanța amenință cu debranșările de la căldură pentru neplata facturilor

Problema cu căldura în Constanța

RADET Constanța atenționeză asociațiile de proprietari care au fost notificate în data de 9 martie că urmează să li se sisteze furnizarea  energiei termice pentru că nu și-au achitat facturile in termenul scadent și că începând de luni 19 martie va pune în aplicare prevederile notificării.

Lista asociațiilor de proprietari notificate a fost publicată în presa locală în data de 09.03.2018 și poate fi consultată și pe site- ul RADET Constanța.

Pentru a se evita sistarea furnizării energiei termice solicităm reprezentanților legali ai asociațiilor de proprietari sa procedeze la achitarea datoriei pe care o înregistrează către furnizorul de energie termică conform notificării.

De asemenea, RADET Constanța notifică toți consumatorii persoane fizice care nu și-au plătit facturile de energie termică în termenul scadent, că va lua măsura sistării furnizării energiei termice către acestia, dacă în termen de 10 zile de la data prezentei nu fac demersurile necesare în vederea achitării debitului înregistrat în evidențele financiar – contabile ale regiei.
Dovada achitarii se va prezenta la RADET Constanța – Birou Urmărire Debite din str. Badea Cârțan nr.14 sau la telefon / fax 0341 461233, 0341 461234 , în termenul specificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*