RADET Constanța a început distribuirea facturilor

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Începând cu data de sâmbătă, 10 noiembrie, până luni 12 noiembrie 2018, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari care nu primesc factura fiscală lunară pe email, sunt invitați la punctele termice stabilite pentru ridicarea acesteia.

Programul de ridicare a facturilor este următorul:

  • sâmbătă 10 noiembrie – între orele 08:00 – 10:00 și 14:00 – 17:00
  • duminică 11 noiembrie – între orele 08:00 – 10:00 si 14:00 – 17:00
  • luni 12 noiembrie – între orele 08:00 – 14:00.

Începând cu data de marți 13 noiembrie, reprezentantii legali ai asociațiilor de proprietari pot ridica factura fiscală de la sediul RADET Constanţa din strada Badea Cârţan nr. 14 A – Birou Facturare.

Totodată, RADET Constanţa reamintește tuturor consumatorilor săi că pot să comunice regiei adresa de email la care să li se expedieze facturile fiscale în format electronic, pentru a beneficia de acestea în timp util.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*