Cursă de caiac-canoe, organizată de la Cernavodă la Năvodari

Caiac - canoe. FOTO Pixabay.com

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA anunță că, în perioada 17-18 septembrie 2022, se va desfășura evenimentul “Cursa de caiac – canoe”, organizat de Asociația Pronautic Team Galați.

Startul cursei se va da sâmbătă, 17 septembrie 2022, la ora 9, când o grupare de ambarcațiuni va intra în ecluza Cernavodă. În jurul orei 16, participanții vor ajunge în dreptul “Monumentului Memorial Poarta Albă” pe Canalul Poarta Albă Midia, Năvodari. Ambarcațiunile vor fi lăsate la mal până a doua zi în jurul orei 10, când sportivii își vor continua cursa spre Năvodari, unde vor ajunge în jurul orei 16.

La sosire, pe malul drept al Ecluzei Năvodari, conducerea ACN le va înmâna diplome sportivilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*