Publicul de la malul mării, invitat special al Fanfarei Muzica Apelor și la început de toamnă

Fanfara Muzica Apelor. FOTO Adrian Boioglu

Fanfara Muzica Apelor reușește de fiecare dată să adune în pălăria estivală emoții, zâmbete și bucurie.

Iubitorii muzicii de promenadă vor avea ocazia să îi reîntâlnească pe artiștii consacrați publicului larg. Profesioniștii constănțeni își acordează din nou instrumentele pentru a încălzi inimile oaspeților litoralului românesc, pregătind un program muzical plin de surprize. Se anunță vreme însorită la malul mării, așadar profitați din plin de timpul frumos și ieșiți din case pentru a asculta melodii cu rezonanță.

Concertele Fanfarei Muzica Apelor se vor desfășura după următorul program:

  • vineri – 26 august, ora 19.00: Faleza Cazinou Constanța;
  • duminică – 28 august, ora 18.00: Casa de Cultură din orașul Năvodari;
  • sâmbătă – 03 septembrie, ora 19.00: Piațeta Cazinou Mamaia;
  • duminică – 04 septembrie, ora 18.00: Piațeta Republicii din Mangalia;
  • sâmbătă – 10 septembrie, ora 19.00: Faleza Cazinou Constanța;
  • duminică – 11 septembrie, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Constanța;

Și în această vară, programul muzical al fanfarei constănțene, plin de farmec și energie, a creat bună dispoziție printre spectatorii sosiți din toate colțurile țării. Glasul instrumentelor a răsunat în oraș, dar și în stațiunile de pe litoral. Pentru mulți ascultători, melodiile pregătite de artiști au constituit prilej de a depăna amintiri de odinioară și de a crea altele noi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*