PSD Constanța acuză modul în care Guvernul a împărțit către autoritățile locale fondurile pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistență socială

Sigla PSD Constanța
Sigla PSD Constanța

Organizația Județeană a PSD Constanța acuză modul în care Guvernul a împărțit către autoritățile locale fondurile pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistență socială, considerând că aceasta a fost discreționar, primăriile conduse de social-democrați fiind discriminate față de cele conduse liberali.

Organizația Județeană PSD Constanța a anunțat printr-un comunicat de presă, că “a luat act cu indignare despre modul discreționar în care au fost împărțiți banii publici către comunitățile locale de către actualul Executiv condus de PNL”

Social-democrații consideră scandaloasă hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistență socială sau protecția copilului.

“Hotărârea de Guvern prin care sunt repartizate fondurile publice pentru plata cheltuielilor de funcționare și asistența socială sau protecția copilului este de-a dreptul scandaloasă. Comunități întregi nu primesc niciun leu, iar altora li se repartizează sume absolut ridicole, doar pentru faptul că acei cetățeni au îndrăznit să voteze altceva decât PNL sau USR. Este un abuz intolerabil. În numele comunităților locale din județul Constanța dar și al celor din alte județe ale țării care nu au primit niciun leu sau doar sume ridicole, doar pentru „vina” de a fi conduse de primari PSD, aleși în mod democratic, protestăm vehement!

Cel mai strigător la cer este exemplul orașului Năvodari, care a primit suma de 50.000 de lei, DE CÂTEVA ORI MAI PUȚIN decât orice comună din județul Constanța cu primar liberal!? Și asta în condițiile în care orașul Năvodari este al doilea contributor la bugetul de stat din județul Constanța, după municipiul reședință de județ, iar cheltuielile sale de funcționare sunt direct proporționale”, a transmis PSD Constanța.

PSD spune că toate localitățile conduse de primari PSD au fost discriminate și că așteaptă intervenția președintelui Klaus Iohannis.

“După cum se poate vedea în tabelul acestor distribuții, TOATE localitățile conduse de primari PSD au fost discriminate, în detrimentul celor conduse de PNL. Ce vină au locuitorii localităților asuprite, inclusiv cei care au votat „corect”, PNL sau USR, în alegeri?! În acest sens, așteptăm intervenția firească a președintelul Klaus Iohannis, care trebuie să dovedească, fie și în al doisprezecelea ceas, că este, constituțional, președintele TUTUROR românilor. Jaful, disprețuirea și desconsiderarea românilor trebuie să înceteze!”, a mai afirmat PSD Constanța.

           

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*