RAJA oprește miercuri, 21 iunie, furnizarea de apă potabilă pe mai multe străzi din Constanța

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA va întrerupe furnizarea de apă potabilă, miercuri, 21 iunie, pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă de pe strada Ion Alexandrescu din Constanța.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 08.00 – 21.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de bulevardul Tomis – bulevardul Al. Lăpușneanu – strada Barbu Ștefănescu Delavrancea – strada Soveja – bulevardul Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 54, 55 și 56.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă utilizatorii afectați de lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL2 „Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța – Lot 2”, în valoare de aproximativ 20 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*