Proiectul noii baze sportive, dar și celelalte proiecte de pe ordinea de zi a Consiliului Local Medgidia au fost aprobate

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Joi, 28 noiembrie 2019, în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Medgidia a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal.

În cadrul ședinței au fost supuse spre aprobare șase proiecte de hotărâre, care au întrunit în totalitate numărul de voturi necesar pentru a fi admise.

La primul punct s-a aprobat desemnarea domnului consilier local Miron Aurel în consiliul de administrație și comisia de evaluare și asigurare a calității la unități de învățământ preuniversitar de pe raza teritorială a municipiului Medgidia.

Următorul proiect a vizat modificarea statului de funcții și a organigramei Poliției locale a municipiului Medgidia. Cel de-al treilea proiect de pe ordinea de zi – modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului a avut în vedere o mai bună organizare internă a Primăriei Municipiului Medgidia.

Un proiect important de pe ordinea de zi a fost cel referitor la aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții ,,C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ,,Construire bază sportivă Tip I, municipiul Medgidia, județul Constanța”. Astfel, Municipiul Medgidia va avea o nouă bază sportivă de antrenament pe un teren de tip 1, bază care va fi situată la intrare în localitatea Valea Dacilor. Aici se vor putea desfășura activități sportive atât la nivel local dar și național, având în vedere suprafața mare, de aproximativ 14000 mp și așezarea în imediata apropiere a autostrăzii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*