Proiectul de hotărâre privind amenajarea Parcului IMUM, votat în ședință extraordinară a Consiliului Local Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Local Medgidia s-a întrunit joi, 21 ianuarie, în prima ședință extraordinară din acest an, toate proiectele aflate pe ordinea de zi primind votul celor 17 membri prezenți.

Primul proiect votat pe ordinea de zi a fost cel privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție „Construire ansamblu de locuințe sociale și modernizare strada Cocorilor în municipiul Medgidia, etapa PTH și asigurarea surselor de finanțare”.

Al doilea proiect adus în atenția Consiliului Local a fost cel privitor la realizarea “achiziției de echipamente IT pentru unitățile de învățământ din municipiul Medgidia”.

În continuarea ședinței a fost aprobată actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție “Amenajare Parc IMUM în municipiul Medgidia, faza PTH”.

Pe ordinea de zi s-au regăsit și proiectele privind actualizarea devizelor generale și a indicatorilor tehnico-economici precum și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivele de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădinițelor nr. 8 și nr. 3 din municipiul Medgidia”.

La ultimul punct pe ordinea de zi s-a regăsit proiectul privind actualizarea devizului general și a indicatorilor tehnico-economici precum și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru obiectivul de investiție “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Valea Dacilor din municipiul Medgidia, faza PTH”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*