Proiecte de hotărâre importante pentru sistemul de sănătate din Medgidia, votate în ședință extraordinară a CLM

Sala de ședințe a Consiliului Local Municipal Medgidia a găzduit joi, 4 noiembrie, o ședință extraordinară, în cadrul căreia au fost supuse votului două proiecte de hotărâre importante pentru sistemul de sănătate din municipiul Medgidia.

La primul punct pe ordinea de zi a întrunirii a fost votat proiectul privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2021. Rectificarea bugetului privește suplimentarea cheltuielilor necesare pentru achiziționarea de medicamente, echipamente precum un generator mobil pentru alimentarea cu energie electrică și alte materiale și servicii medicale necesare îmbunătățirii calității actului medical.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre votat în cadrul ședinței a fost referitor la aprobarea modificării organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia. Modificarea constă în înființarea urgentă a unui număr de 17 posturi de specialitate medicală și auxiliară sanitară pe durată determinată, pentru asigurarea internării pacienților confirmați Covid-19, cu forme grave, în cadrul unității mobile de terapie intensivă.

Ambele puncte ale ordinii de zi au întrunit votul majoritar al consilierilor locali ai municipiului Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*