Proiect inedit la Constanța: dezvoltatorul imobiliar Solid House oferă, la promoție, vouchere pentru mobilă la achiziția unui apartament nou

Proiect inedit la Constanța al dezvoltatorului imobiliar Solid House

Cel mai mare dezvoltator imobiliar din sud-estul României, Solid House, un nume cunoscut pe piața construcțiilor din Constanța, oferă celor aflați în căutarea unui apartament nou și oportunități pentru creșterea confortului.

Astfel, la achiziționarea oricărui apartament din Solid Residence Zona Intim sau Solid Residence La Butoaie, cumpărătorul poate primi un voucher de până la 3.000 de euro pentru achiziția de mobilă și decorarea noii locuințe.

Reprezentanții Solid House precizează că au ales să pună mai presus de orice confortul clienților, deschizând astfel porțile unei noi promoții.

„Odată cu achiziționarea unui apartament nou clienții trec automat la pasul doi, și anume încep căutarea mobilierului. Pentru că ne gândim mereu la confortul clienților noștri am conceput o promoție care îi ajută pe aceștia să își mobileze și decoreze locuința nou achiziționată. Sperăm ca de această promoție să beneficieze cât mai mulți clienți”, spune Emel Veli, director de vânzări Solid House.

Voucherul este valabil în magazinele „Mesta piatră naturală” și „Solid Store”, sau la achiziția unui nou apartament în proiectele Solid House, timp de 12 luni.

Promoție Solid House

Proiectul Solid Residence Zona Intim reprezintă întruchiparea valorilor și standardelor Solid House, fiind conceput pentru a oferi o alternativă modernă și sigură pentru oricine este în căutarea unei noi locuințe, în timp ce Solid Residence La Butoaie dispune de studio-uri și apartamente cu două sau trei camere, cu vedere deosebită către Lacul Siutghiol, care pot deveni casa de vacanță ideală de la malul mării.

Proiect inedit la Constanța al dezvoltatorului imobiliar Solid House

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*